Tuesday, April 19, 2011

Lamsbredie met boontjies

Bestanddele

·         340 g stowe lamsvleis
·         1 klein ui
·         1 eetlepel vet of olie
·         1 klein blikkie boontjies in tamatiesous
·         1 teelepel tamatie pasta
·         1 eetlepel tamatie sous
·         1 eetlepel Worcesterhire sous
·         ¼ teelepel gemengde kruie
·         Knypie knoffelsout
·         Sout en varsgemaalde peper na smaak

Aanwysings

1.       Braai die vleis en die gesnyde ui liggies in die vet of olie totdat dit ligbruin is.
2.       Plaas in ‘n oondskottel met ‘n deksel en gooi die ander bestanddele bo-oor.
3.       Maak die skottel toe en bak dit 2 uur lank, of totdat die vleis sag is, in ‘n matige oond by 180 C.
4.       Sit dit met ertjies of slaai, en kapokaartappels voor.

Hier is 'n mooi foto eie aan Suid-Afrika

No comments:

Post a Comment