Monday, April 25, 2011

Oorskiet skaapboud-gereg

Bestanddele

·         3 preie, gewas en in skyfies gesny
·         ½ 423 g blikkie sop
·         Oorskiet skaapboud-vleis in blokkies gesny
·         ½ soetrissie
·         ½ eetlepel souspoeier
·         Sout en peper

Aanwysings

1.       Sit die prei en gekapte soetrissie in ‘n bietjie kookwater en kook vir 5 minute.
2.       Dreineer.
3.       Gooi die sop in ‘n kastrol en voeg al die bestanddele, behalwe die vleis by.
4.       Roer aanhoudend en laat 5 mminute kook.
5.       Voeg’n bietjie water of melk by as dit te dik is.
6.       Voeg nou die vleis by en verwarm.
7.       Bedien dadelik met rys.

Mooi Suid-Afrika
Sonsopkoms, Barberspan in Noordwes

No comments:

Post a Comment